London Eye-mjesto gdje priča počinje!


7695461Samuel Johnson, veliki engleski umjetnik, jednom je prilikom rekao da ukoliko ste umorni od Londona da ste umorni od života, te da je London tu upravo zato da vam pruži sve ono što vam život može pružiti.


London je prekrasan grad, svakako jedna od najvećih svjetskih metropola, mjesto križanja različitih kultura, načina života. Grad koji svojim posjetiteljima nudi mnogo više od jednog turističkog centra i razgledavanja znamenitosti. Jednom riječju, grad koji svakako ima dušu. 

Postoji samo jedno mjesto u ovom gradu gdje London istinski može ispričati svoju priču. London Eye je srce Londona, najveći kotač na svijetu koji svojim posjetiteljima pruža jedinstveni pogled na prekrasan grad sa zapanjujuće visine od 135 metara. 

Lagana i romantična vožnja velikim kotačem traje oko pola sata, što je dovoljno da biste uživali u pogledu koji se sa svih strana svijeta pruža na London. Osim vožnje prekrasnim kolutom, možete iskoristiti i doživiti odličnu 4D projekciju koja je uračunata u cijenu karte za vožnju na ovom jednistvenom kotaču. London Eye ono je što jednostavno morate posjetiti u veličanstvenom Londonu i čija je karta vrijedna svakog novčića uloženog u nju. 

Za što povoljniju kartu za London Eye (u što je uključen i besplatan 4D Experience) preporučujemo kupnju karata preko Interneta čime možete uštediti jedan dio novaca i izbjeći čekanje u redu.

Za sve navedeno posjetite
http://www.londoneye.com

LondonEyeRiverCruisePri posjetu London Eyeu preporučamo vam da svakako iskoristite mogućnost povoljnije cijene i plovite velikim turističkim brodovima usred Londona rijekom Temzom. Plovidba "London Eye River Cruisom" traje 45 minuta tijekom kojih mnoge znamenitosti Londona možete vidjeti iz savim drugačije perspektive. Plovidbena ruta započinje kod Big Bena i Westminsterske palače i traje sve do Tower Bridgea te natrag. Plovite ispod Tower Bridgea, London Bridgea i Millenium Bridgea, uslikajte odlične fotografije s vašim najmilijima, a od profesionalnog vodiča saznajte i nešto više o znamenitostima ovoga grada. "London Eye River Cruise" nešto je što morate proživjeti.

Za više informacija i kupnju povoljnijih karta posjetite:
http://www.londoneye.com.