Za koja područja je liposukcija uopće moguća?

Tretman uklanjanja masnog tkiva poznat pod nazivom liposukcija je bio na vrhu ankete postavši najčešće izvođeni estetski kirurški zahvat u 2023. s više od 1,9 milijuna izvedenih zahvata prema Međunarodnom društvu za estetsku plastičnu kirurgiju.

Tretman zvan liposukcija oduvijek je bio popularan u svim klinikama koje su izvodile razne zahvate plastične kirurgije i mnoge takve klinike se ponose time što nude niz različitih opcija tretmana koji odgovaraju pacijentima i nude im rezultate koje žele.

Ali ne znamo jeste li znali da je osim opće poznatog i popularnog područja trbuha moderna liposukcija moguća iza neka druga područja tijela na kojima vas muči dodatno masno tkivo koje biste željeli ukloniti?

Salo na rukama nije samo problematično područje kada je riječ o vježbanju jer su mnoge žene posebno zabrinute hoće li im ruke izgledati muževno ili previše mišićavo nakon vježbi s utezima. Vaser liposukcija može stvoriti vitkiju i tanju ruku, pomažući pacijentima da steknu više samopouzdanja u nošenju majica kratkih rukava. Ako pacijenti umjesto toga traže rezultate s više mišića, onda bi Vaser hi-def bio izvrsna alternativna opcija.

Salo s unutarnje strane bedra ne samo da može utjecati na izgled pacijenta, već može uzrokovati i nelagodu od trenja tijekom aktivnosti. Vaser liposukcija unutarnjeg dijela bedra može pomoći u smanjenju masnoće i ublažiti sve simptome koje su možda imali. Također možete odabrati Vaser 360 tehniku koja cilja na bedra, koljena i pregibe stražnjice koristeći Vaser liposukciju za postizanje najboljeg ukupnog rezultata.

Za koja područja je liposukcija uopće moguća?

Love handles ili ljubavni rukohvati je neslužbeni naziv za višak masnoće na bokovima, što je područje na stranama vašeg trbuha koje se nalazi između donjih rebara i kukova. Pacijenti često osjećaju da debljina u ovom području nije laskava i može ih navesti da izbjegavaju nošenje određenih vrsta odjeće koja nije široka. Vaser liposukcija idealna je za tretiranje ovih područja tvrdokorne masnoće, a najbolji rezultati su kod pacijenata koji već imaju svoju idealnu težinu i samo žele smanjiti ta tvrdokorna područja.